HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​GreenVision.hu
Weboldal alcíme
​GreenVision.hu
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Referenciák
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​GreenVision.hu
Weboldal alcíme

Zöldövezet Társulás rendezvényzöldítő kisfilm 

A Zöldövezet Társulás gondoskodik egy esemény környezetbarát lefolyásáról. Filmünkben bemutatjuk pontosan milyen szolgáltatásokat is nyújtanak.

ELTE EKSZ adó 1 % kampányfilm 

Az ELTE EKSZ -  Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért csoport 1 % adó kampányfilmje.

Recity Magazin - Hogyan csináld? Megmutatjuk! 

A Recity Magazin első "A hulladék új élete - Ökodizájn Magyarországon" című könyve mellé oktatófilmeket is készíttetett, hogy adjanak néhány egyszerű ötletet, hogyan válhat a hulladék újra hasznossá.

Iszapfaló Kft. bemutatkozó film 

Az Iszapfaló Kft. széles szolgáltatási körét mutatjuk be, a hidromechanizációs kotrástól kezdve, a biológiai iszapmentesítésig. 

Civil Support 3. születésnapi buli 

A Civil Support harmadik születésnapja alkalmából bulit rendezett, ahol a cég ügyfeleit és alapítóit az elért sikerekről és eredményeikről kérdeztük.

IQ Bin Technologies pitch videó

Az IQ Bin Technologies pitch videója egy CEU-s, startup versenyre készült, melyben az alkotók mesélnek az IQ Bin szelektív hulladékgyűjtó kukák működéséről és harmadik világbeli hasznukról.

Image film a budai Zöld Boltról

Az Instant Zöldség című zöld magazin keretein belül, bemutatjuk a hulladékcsökkentés lehetséges módjait és a Zöld Bolt által kínált alternatív, újrahasznosított csomagolású termékeket.

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

2015-ben első alkalommal Gödöllőn szervezték meg a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált. Hazai és külföldi alkotók munkái egyaránt bemutatásra kerültek a 3 napos rendezvényen.